Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Simić samokritičan: Nismo zaslužili skandiranje navijača, BiH odnijela bodove kao iz gift shopa

Ističe da je ovakva partija nedopustiva za crnogorsku reprezentaciju

Iako porazom od Bosne i Hercegovine “lavovi” nisu ostali bez prvenstva Evrope, neuspjeh u “Morači” jako je zabolio jednog od lidera nacionalnog tima Nebojšu Simića.

Ističe da je ovakva partija nedopustiva za crnogorsku reprezentaciju.

“Meni je ovo veliko razočaranje. Prvi put sam osjetio da nismo zaslužili skandiranje u “Morači”. Slovenija je krvavo odnijela bodove iz ove dvorane, a BiH kao iz gift shopa”, rekao je Simić za RTCG.

Crna Gora je šesti uzastopni EURO ovjerila prije tri dana pobjedom u Prištini, ali ni u tom meču stvari nisu funkcionisale kako bi trebalo.

“Nadam se da je ovo neko upozorenje i otrežnjenje jer se ovako više ne može. Poslije utakmice sa Kosovom bio sam veoma nervozan, iako smo pobijedili. Nije isto kako se dobije, kako se tim prezentuje. Momcima sam danas na zagrijavanju rekao da se otrijezne, da uživaju kod kuće, pred svojom publikom. Meni je ljepše da igram u “Morači”, nego na Evropskom prvenstvu”, istakao je golman “lavova”.

Simić smatra da je ovo jedna od najgorih utakmica u istoriji reprezentacije.

“Nisam bio na svom nivou, ali mislim da je izostala borbenost. To je stvar koja nas je krasila i koja nikad ne smije da izostane, kao i naš crnogorski prkos. Noćas je došla ekipa od koje smo mnogo bolji, ali ovo je najružnija utakmica ovog tima. Čak i ono kada su nam Farska Ostrva uzela bod, to je bila mega utakmica za ovo što smo noćas pokazali”, iskreno je zaključio Nebojša Simić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve