Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Selektor Vladimir Gojković objavio spisak: Draško Brguljan ponovo među ajkulama

Vladimir Gojković, selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, objavio je spisak igrača, koji će 10. decembra otputovati u Utreht, na sedmodnevne pripreme sa selekcijom Holandije, čime će zvanično početi i pripreme za Evropsko prvenstvo, koje se od 4. do 16. januara održava u Hrvatskoj

Vladimir Gojković, selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, objavio je spisak igrača, koji će 10. decembra otputovati u Utreht, na sedmodnevne pripreme sa selekcijom Holandije, čime će zvanično početi i pripreme za Evropsko prvenstvo, koje se od 4. do 16. januara održava u Hrvatskoj.

Na spisku su Dejan Lazović, Petar Tešanović, Darko Đurović, Draško Brguljan, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Vlado Popadić, Vladan Spaić, Kanstantin Averka, Aleksa Ukropina, Dušan Banićević, Đuro Radović, Dušan Matković, Aljoša Mačić, Martin Gardašević, Miroslav Perković, Vasilije Radović, Jovan Vujović, Marko Mršić i Danilo Radović.

U nacionalni tim se nakon dvije godine i Olimpijskih igara u Tokiju vratio Draško Brguljan.

Poslije sedmodnevnih treninga u Utrehtu, reprezentacija Crne Gore će od 19. do 21. decembra, učestvovati na turniru Četiri nacije u Kaljariju, gdje će odigrati kontrolne mečeve protiv Italije, Francuske i Australije.

Tokom pripremnog perioda, planirano je da naša selekcija trenira i u Podgorici (25. – 27. decembar), Kotoru (28. – 30. decembar) i Herceg Novom (1. i 2. januar).

Crna Gora će u prvoj fazi Evropskog prvenstva igrati u Dubrovniku u grupi sa Francuskom (4. januar), Španijom (6. januar) i Hrvatskom (8. januar).

Prve dvije selekcije idu direktno u četvrtfinale, dok trećeplasirane i četvrtoplasirane očekuje razigravanje za plasman među osam najboljih.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve