Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Šćepanović: Andre je dobro, srećni idemo iz Bara

"Trinkijeri nije mogao da vodi utakmicu jer se osjećao loše. U takvim situacijama niko ne želi da rizikuje"

Crnogorski stručnjak Vlado Šćepanović sinoć je vodio Partizan do pobjede nad Mornarom u Baru.

Foto: Partizan Nis

Šćepanović je vodio ekipu umjesto Andree Trinkijerija kome je pozlilo neposredno prije početka utakmice.

“Trinkijeri nije mogao da vodi utakmicu jer se osjećao loše. U takvim situacijama niko ne želi da rizikuje. Andrea nije vodio meč, priključio se ekipe posle utakmice, osjeća se dobro, tako da zaista srećni idemo iz Bara,” rekao je Šćepanović i nastavio:

“Ostvarili smo zaista jako važnu pobjedu. Znali smo da nas čeka pakleno težak posao protiv ofanzivno izuzetno moćnih Barana. Uspjeli smo odbranom da natjeramo igrače Mornara da šutiraju iz teških pozicija, uspjeli smo igrom sa mnogo duela da ih izmorimo, da ih natjeramo da promašuju. Utakmica je opravdala očekivanja u svakom smislu. Mislim da su ljubitelji košarke mogli da uživaju u istinskom spektaklu. Ostvarili smo dvije jako važne pobjede, djelovali smo kao tim protiv Ritasa i protiv Mornara. Snaga Partizana je timska igra. Iz iskustva znam, da trofeje osvaja tim, ekipa koja ima pozitivnu energiju i timski duh, a Partizan to ima”.

Partizan se već okreće duelu sa Lokomotivom Kubanj koja je na programu 22. oktobra u Beogradu. Partizan u Evrokupu ima skor 3-0, a u ABA ligi 2-1.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve