Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Savović: Spremni smo za evropska nadmetanja, protivnik se ne smije ni podcijeniti ni precijeniti

Imali su izabranici Milije Savovića više od nadmoći, ali rezultat, očigledno, nije bio prioritet novom strategu Sutjeske, več je želio da isproba sve igrače na koje može računati

U posljednjem meču na Zlatiboru, u okviru priprema za evropske utakmice, pa onda i izazova na domaćoj sceni, Nikšićani su poraženi minimalno od Kolubare.

Imali su izabranici Milije Savovića više od nadmoći, ali rezultat, očigledno, nije bio prioritet novom strategu Sutjeske, več je želio da isproba sve igrače na koje može računati.

Proveli su ”plavo-bijeli” desetak dana na Zlatiboru, odigrali nekoliko mečeva i vjeruju da su spremni za gruzijsku Gagru u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

– Zadovoljan sam. Kad dođe takmičenje, možda to sve drugačije izgleda. Međutim, mislim da smo spremni za evropska nadmetanja. Pojčali smo se, mnogi igrači su nas napustili, ali mislim da nam u ovom momentu fali jedan štoper. Bubanju smo povukli nazad, ali kako sada stvari stoje imamo razloga za zadovoljstvo. Istina, međunarodni mečevi su uvijek nepoznanica. Protivnik se ne smije potcijeniti ni precijeniti. Sjutra imamo posljednji trening i ubijeđen sam da ćemo Gagru dočekati spremni. Zaobišle su nas povrede, sve ide po planu, izvukli smo maksimum iz ovog sastava, a o ostalome ćemo kad se završi evropska priča. Za domaći šampionat, valjda ćemo biti i spremniji i kadrovski jači, kazao je šef stručnog štaba FK Sutjeska.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve