Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Sari: Ne znam da li ostajem u Čelsiju; Emeri: Razočarani smo

"Znate da veoma volim Premijer ligu, taj nivo fudala i takmičenja. Veoma sam srećan što sam u Čelsiju, jednom od najboljih timova, najboljih klubova u Premijer ligi koja je najbolja na svijetu"

Fudbaleri Čelsija sinoć su osvojili Ligu Evrope nakon što su u finalu sjajnom igrom porazili Arsenal sa 4:1.

Foto: Metro.co.uk

Trener “Plavaca” Mauricio Sari kazao je da ne zna da li će ostati u klubu nakon osvajanja trofeja jer su ga već mnogi vidjeli kao stratega Juventusa.

“Sezona je završena prije sat vremena. Sjutra ću razgovarati sa mojim klubom, sa vlasnikom, direktorom, Marinom (Grobovskajom). Ne znam da li ostajem. Moramo da razgovaramo kao što se to u svakom klubu na svijetu radi na kraju sezone. Moramo da znamo šta klub može da uradi za mene, šta je to što ja bolje mogu da uradim za klub. Klub mora da razgovara sa menadžerom. Onda, nakon nekoliko dana, onda ću odlučiti. Imam ugovor tako da trenutno razgovaramo o ničemu”, rekao je Sari.

“Znate da veoma volim Premijer ligu, taj nivo fudala i takmičenja. Veoma sam srećan što sam u Čelsiju, jednom od najboljih timova, najboljih klubova u Premijer ligi koja je najbolja na svijetu. U ovom trenutku sam srećan. Ali, naravno, želim da znam i da li je klub srećan, da li možemo da napredujemo. To je normalno, bar ja tako mislim”.

Stiglo je i direktno pitanje:

“Da li mislite da ste zaslužili da ostanete u Čelsiju?”

“Mislim da jesam. Ali, to je samo moje mišljenje. A moje mišljenje nije dovoljno”, rekao je Sari.

Sa druge strane, menadžer Arsenala Unaj Emeri kazao je da su svi razočarani nakon poraza, ali da je njegov tim napredovao.

“Znali smo da će biti teško, znamo da smo u procesu promjena. Želim da to naglasim i svim navijačima. Istina, glavni cilj nije ostvaren ove godine, ali mislim da smo mu malo bliže samim igranjem ovog finala. Sljedeća godina biće veliki izazov da napravimo novi iskorak. Razočarani smo, ali vjerujem da smo napravili korak naprijed, a sljedeće godine ćemo morati da napravimo još jedan”, kazao je Emeri.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve