Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Samo pobjeda protiv “limenki” vodi u plej-of

Naš tim mora da pobijedi ukoliko želi da ostane u trci za plej-of, pošto je trenutno deveti sa skorom 10 pobjeda i 11 poraza.

Košarkaši SC Derbija sjutra  od 17 časova dočekuju FMP, u meču 22. kola Admiralbet ABA lige.

Trener “studeneta” Dejan Jakara kazao je da ekipa iz Železnika podigla formu u odnosu na prvi dio sezone kada je bila kandidat za ispadanje.

Naš tim mora da pobijedi ukoliko želi da ostane u trci za plej-of, pošto je trenutno deveti sa skorom 10 pobjeda i 11 poraza.

“U odnosu na prvu utakmicu, FMP je promijenio više od pola tima i dva trenera. Po mom mišljenju to je ekipa koja sigurno nije za donji dio tabele. Svaku utakmicu igraju bolje, vidi se da su sve uigraniji. Imaju kombinaciju snage i brzine, mladosti i iskusnih igrača i biće jako teško igrati protiv njih. Napravićemo sve da popravimo utisak iz posljednje utakmice protiv Cibone, koju nismo odigrali na željenom nivou”, poručio je Jakara.

Plejmejer SC Derbija Igor Drobnjak kazao je da će svaki meč do kraja prvenstva biti važna.

“Nakon osvojenog Kupa Crne Gore nismo nastavili u AdmiralBet ABA ligi onako kako smo željeli. Poraz od Cibone u Zagrebu nas je doveo u situaciju da nam je apsolutno svaki meč važan do kraja sezone. Dočekujemo FMP, ekipu koja se dosta mijenjala tokom sezone, ali poslednja tri meča igra izuzetno dobro. Upisali su i dvije pobjede. Imaju iskusne igrače, sigurno da meč neće biti nimalo lak. Nemamo nikakvih kalkulacija, samo nam pobjeda obezbjeđuje šansu za igranje u plej-ofu tako da ćemo dati sve od sebe da slavimo”, rekao je košarkaš SC Derbija Igor Drobnjak.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve