Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Rakočević učestvuje sjutra u Orlandu

Na najvećoj sceni u Orlandu u Sjedinjenim Američkim Državama Rakočević će nastupiti sjutra u kategoriji masters bodybuilding 35+ u amaterskoj konkurenciji.

Trofejni crnogorski bodibilder, Aleksandar – Saša Rakočević, učestvovaće na čuvenom takmičenju “Mr Olympia” treći put u dugoj i bogatoj karijeri.

Na najvećoj sceni u Orlandu u Sjedinjenim Američkim Državama Rakočević će nastupiti sjutra u kategoriji “masters bodybuilding 35+” u amaterskoj konkurenciji. Naš proslavljeni šampion u odličnoj je formi i pokušaće, kao i uvijek, da se predstavi u najboljem mogućem izdanju i dostojno reprezentuje Crnu Goru.

Podsjećamo, najveći uspjeh u karijeri i istorijski rezultat iskusni Cetinjanin zabilježio je krajem avgusta ove godine u Rumuniji kada je na takmičenju “NPC Worldwide Olympia Amateur Eastern Europe” osvojio zlatnu medalju u kategoriji “men’s bodybuilding masters 60+”.

Vrijedi istaći da je Rakočević prvi iz Crne Gore koji je nastupio na najprestižnijem svjetskom bodibilding i fitnes događaju što je ostvario krajem 2022. u Las Vegasu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve