Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Radanović želi titulu večeras, Sukno se nada majstorici

Jadran i Primorac igraće večeras od 19.30

Jadran se sprema i spreman je večeras na Škveru da završi finalnu seriju, podigne trofej i stavi tačku na uspješnu sezonu. Slično razmišlja i Primorac koji je u težoj situaciji jer gubi 2:1, a ima namjeru da vrati brejk, izjednači rezultat i kod kuće, istina u Budvi, napadne titulu.

Oba tima iskazala su izuzetan kvalitet kroz minula tri meča. Jadran je prvi stigao do brejka, Primorac vratio istom mjerom u Igalu, a 10. maja Novljani su pobjedom otvorili put do titule. Odavno u finalu crnogorskog vaterpolo prvenstva nije bilo neizvjesnosti kao u ovogodišnjem, gdje su odbrane u sva tri meča odigrale važnu ulogu. Posebno, i to u prva dva meča, Kotorani su iskazali nevjerovatnu snagu sa pozicije centara, a golmani Petar Tešanović i Aleksandro Kralj bili su aduti svojih ekipa.

– Nadam se da ćemo stabilnom i agresivnom igrom uspjeti na Škveru da odbranimo titulu. Očekujem težak i zahtjevan meč kao što su, između ostalog, bila prethodna tri. Nadam se da ćemo uspjeti i da ćemo imati dovoljno snage da odbranimo titulu, što je primarni cilj – poručio je Petar Radanović, trener novljanske ekipe.

Jadran je u trećem meču pokazao nakon odmora koliko može i na koji način se dolazi do prednosti. Brza igra, sa mnogo plivanja i lakih golova doveli ih je do prednosti od 7:1 u trećoj četvrtini. Ali, i Kotorani su, takođe, nakon šoka, uspjeli da se podignu i u posljednjoj dionici zamalo se približe na gol zaostatka.

– Sve utakmice do sada bile su izjednačene, tako da smo spremni za dalju borbu, nećemo odustati, svjesni da će biti teško jer igramo u gostima. Jadran ima prednost, a sa pobjedom bi osvojio titulu. Četvrta utakmica ima psihološku težinu. Nadam se da možemo da vratimo brejk i izborimo majstoricu – napomenuo je prvi stručnjak kotorske ekipe.

Jadran i Primorac igraće večeras od 19.30.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve