Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Pukl, Javor i Hrabrov sude majstoricu. Bokan prijavljen zbog ulaska u svlačionicu sudija

Milan Nedović, Sašo Petek i Luka Kardum obavijestili ABA ligu da su u njihovu svlačionicu nakon utakmice ušli predsjednik Budućnost Volija, Dragan Bokan i predsjednik SC Derbija Zoran Kojičić

Arbitri za treći meč polufinala plej-ofa Admiralbet ABA lige Partizan – Budućnost Voli u Beigradu biće slovenački tandem Saša Pukl i Damir Javor, uz pomoć kolege iz Hrvatske, Tomislava Hordova.

Sva trojica sudija veoma su iskusni u regionalnoj košarci i već iza sebe imaju mnogo mečeva od izuzetnog značaja. Djeluje da je ABA liga igrala na sigurno ovom prilikom i pištaljku dala u ruke provjerenim rješenjima.

Sudije druge utakmice koja je odigrana u Podgorici Milan Nedović, Sašo Petek i Luka Kardum obavijestili ABA ligu da su u njihovu svlačionicu nakon utakmice ušli predsjednik Budućnost Volija, Dragan Bokan i predsjednik SC Derbija Zoran Kojičić

Posljednji meč ABA lige pred veliko finale i borbu za trofej odigraće ekipe Partizana i Budućnosti! nakon trijumfa crno-bijelih u Beogradu i revanša crnogorskog tima u Podgorici čeka nas majstorica koja će odlučiti protiv koga Crvena zvezda igra za regionalni trofej – i samim tim veliku šansu da i naredne sezone igra Evroligu!

Oči košarkaške javnosti u regionu biće uperene ka Beogradu, ali i ka trojici sudija koji su dobili težak zadatak.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve