Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Primorac protiv Panioniosa za nastavak serije pobjeda

Kotorani su na startu takmičenja savladali Trst, a pobjedom protiv Panioniosa bi napravili veliki korak ka osvajanju jednog od prva dva mjesta na tabeli.

Vaterpolisti Primorca su kvalifikacije u Evrokupu, a potom i prvo kolo takmičenja po grupama odradili bez greške tako da u 2. kolu Evrokupa dočekuju grčki Panionios, sjutra (četvrtak) od 18 sati, sa tri boda i diobom prvog mjesta.

Kotorani su na startu takmičenja savladali Trst, a pobjedom protiv Panioniosa bi napravili veliki korak ka osvajanju jednog od prva dva mjesta na tabeli.

Grčka liga je sve jača i po kvalitetu sve izjednačenija tako da protiv Panioniosa svako opuštanje moglo skupo da košta.

“U Panioniosu igraju Novljani Aleksa Ukropina i Nikola Moskov, ima tu nekadašnjih i sadašnjih grčkih reprezentativaca, vrlo su jaka ekipa, ali spremno ćemo dočekati utakmicu”, poručio je trener Kotorana Zoran Maslovar.

Primorac je u prvom kolu na svom bazenu bio bolji od Trsta (9:8), dok je Panionios poražen u gostima kod Ortiđe (13:12), što je najbolja potvrda izjednačenosti kvaliteta u grupi u kojoj bi svako gol mogao da bude presudan.

“Potrebna nam je podrška naših navijača, kako bismo dobili vjetar u leđa, da dobijemo ovaj meč”, dodao je Maslovar za Radio Kotor. “U svakom slučaju, igramo na svom bazenu i daćemo sve od sebe da opet pokažemo pravu stranu naše ekipe. Naš bazen, uz publiku i podršku, daju nam neku prednost”.

 

2. kolo, četvrtak

Primorac – Panionios (18.00)

Trst – Ortiđa (20.00)

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve