Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Preotima posao Kaleji: Emeri potpisao predugovor s Viljarealom

Emeri je navodno već potpisao predugovor s Viljarealom za sljedeću sezonu, što znači da bi praktično uzeo posao iz ruku Haviju Kaleji. Kaleja je poslije nastavka sezone preporodio Žutu podmornicu koja je povezala sedam pobjeda i na kraju završila peta na tabeli i izborila Ligu Evrope.

Ako je vjerovati pisanjima uglednih Marce i Asaa Unaj Emeri će trenersku karijeru nastaviti u Španiji.

Emeri, Foto: Sport.avaz.ba

Emeri je navodno već potpisao predugovor s Viljarealom za sljedeću sezonu, što znači da bi praktično uzeo posao iz ruku Haviju Kaleji.

Kaleja je poslije nastavka sezone preporodio Žutu podmornicu koja je povezala sedam pobjeda i na kraju završila peta na tabeli i izborila Ligu Evrope.

“Ne znam kakva je moja budućnost, ali imam čistu savjest jer sam učinio sve kako bih izvukao najbolje iz ovog tima i mogu hodati uzdignute glave. Prvo bi klub trebao razgovarati sa mnom, ja imam ugovor i oni bi trebali ili potvrditi ili demantirati ove navode”, rekao je Kaleja.

Inače, Emeri je trenersku slavu doživio u Sevilji s kojom je osvojio tri Lige Evrope, poslije toga je radio u PSŽ-u i Arsenalu gdje je dobio otkaz u novembru 2018. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve