Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Posljednji video Maradone: U modricama sam, ali dobro

Na video snimku, koji je snimila Dijegova partnerka, jedan od najboljih fudbalera u istoriji tvrdi da se osjeća dobro nakon operacije krvnog ugruška na mozgu. Na snimku se vide flasteri na njegovoj glavi, a jasno je da teško uspijeva da formuliše duže rečenice

Video snimak Dijega Armanda Maradone, snimljen nekoliko dana prije smrti fudbalske legende 20. novembra prošle godine, objavljen je u argentinskim medijima.

Na video snimku, koji je snimila Dijegova partnerka, jedan od najboljih fudbalera u istoriji tvrdi da se osjeća dobro nakon operacije krvnog ugruška na mozgu. Na snimku se vide flasteri na njegovoj glavi, a jasno je da teško uspijeva da formuliše duže rečenice.

– U modricama sam, ali dobro se osjećam. Znate da ne volim intimnosti, ali kada sam sa dobrim ljudima, mogu da izađem iz svog skrovišta – između ostalog, izgovara Maradona.

Legendarni Argentinac je ipak u toj situaciji bio vedrog duha i na kraju snimka se našalio na račun jednog bivšeg argentinskog fudbalera, koji ima isto ime kao bivši Maradonin ljekar Leopoldo Luke.

Takođe, na snimku se pojavljuje i dugogodišnja kuvarica u Dijegovom domu Romina Milagros Rodriges, koja je pokušala da ga reanimira u momentu smrti, nekoliko dana kasnije.

https://youtu.be/pgs-sQiI5Zo

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve