Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Ispovjest advokata El Pibea: Dijega su kćerke zapostavile, osjećao je da su ga izdale i pokrale

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena umro je krajem novembra u Buenos Airesu

Dugogodišnji advokat i prijatelj pokojnog Dijega Armanda Maradone Matijas Morla tvrdi da su kćerke legendarnog fudbalera Dalma i Đanina zapostavila oca u posljednjih nekoliko godina.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena umro je krajem novembra u Buenos Airesu.

– Zar niste svi vidjeli koliko je Dijego bio razočaran što je Dalma dala svojoj ćerki ime Roma? Pitao sam ga, ‘Dijego, šta je to, Roma je rival Napolija’. Osim sestara, svi drugi su ga napustili. Maradona je napušten, umro je u samoći, rekao je Morla i dodao:

– Maradona je volio bivšu partnerku Rosio Olivu, a ja sam se borio do kraja protiv njegovih ćerki Dalme i Đanine, osjećao je da su ga izdale i pokrale. Sa njim sam bio posljednjih sedam godina, u tih sedam godina je gledao u svoj telefon i nikad ga na Božić ne bi pozvali.

Nakon Dijegove smrti, optužile su ga da nije vodio brigu o njemu.

– Da su Maradonu uspjeli da reanimiraju, ne bi im dozvolio da me napadnu. Sestre su mi govorile da sam njihovo sunce, a njegove ćerke su me nazivale lopovom. Djevojke me ne vole još od 2014. kada smo Maradona i ja u junu 2014. otkazali njihove kreditne kartice. Borile su se protiv mene zato što su ga potkradale, istakao je Matijas Morla.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve