Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Poruka predsjednika CZV: Savićeviću je mjesto na Marakani na meču sa Milanom

Predsjednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović rekao je da je Dejanu Savićeviću mjesto u loži beogradskog stadiona na meču sa Milanom jer je on legenda crveno-bijelih

Predsjednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović rekao je da je Dejanu Savićeviću mjesto u loži beogradskog stadiona na meču sa Milanom jer je on legenda crveno-bijelih.

Prethodno je generalni sekretar srpskog šampiona Zvezdan Terzić pozvao Savićevića, koji ga je zamolio da ga više ne uzima u usta, nakon razmirica koje su imali nakon meča između Crne Gore i Kosova.

“Crvena zvezda je jedinstven kolektiv. U Crvenoj zvezdi je svaki čovjek odgovoran za ono što radi. Taj poziv, ako ga je uputio Zvezdan Terzić kao direktor, uputio ga je istovremeno i predsjednik kluba. Ne bih ništa dodavao niti oduzimao, jer taj poziv ne može biti nešto na čemu će se Zvezda diferencirati. Kao što je Terzić rekao, Savićević je jedan od igrača koji su obilježili određeni period našeg kluba i zaslužan je za fantastične rezultate Zvezde. Zbog toga mu je mjesto na našem stadionu na utakmici sa Milanom, za koji je takođe igrao”, kazao je Mijailović i dodao:

“Svi ljudi, fudbaleri, koji su pripadali istoriji Crvene zvezde i koji vole Zvezdu, uključujući i Deja, treba da imaju odnos prema Zvezdi, a ne prema pojedincima”.

Crvena zvezda će na startu nokaut faze Lige Evrope dočekati Milan 18. februara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve