Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Ponos grada: Postavljen bilbord u čast Jelene Vujičić i Aleksandra Grbovića u Žabljaku

Bilbord predstavlja gest pažnje Opštine Žabljak koja je, kako kaže sekretarka Sekretarijata za društvene djelatnosti Slađana Knežević, uvijek na adekvatan način propratila uspjehe sportista iz ovog grada a posebno olimpijaca

Bilbord koji je jutros postavljen u centru Žabljaka posvećen je našim olimpijcima Jeleni Vujičić i Aleksandru Grboviću, Žabljačanima koji će našu državu predstavljati na zimskim olimpijskim igrama, narednog mjeseca u Pekingu.

Bilbord predstavlja gest pažnje Opštine Žabljak koja je, kako kaže sekretarka Sekretarijata za društvene djelatnosti Slađana Knežević, uvijek na adekvatan način propratila uspjehe sportista iz ovog grada a posebno olimpijaca.

– Želimo pokazati našim ljudima, turistima i prolaznicima naš odnos prema ovakvim događajima i našim sportistima koji su akteri najveće sportske smotre u svijetu. Mi se ponosimo Jelenom i Aleksandrom što je slogan istaknut na bilbordu, i želimo im da postignu dobre rezultate i dostojno reprezentuju naš grad i državu, kazala je Knežević i dodala da će lokalna uprava uskoro i zvanično ispratiti svoje olimpijce.

Jelena će na svojoj drugoj olimpijadi nastupiti u slalom i veleslalomu. Svoj debi na olimpijadi Aleksandar će imati u kros kontriju, discipline nordijskog skijanja.

Pored njih dvoje, na olimpijadi će drugi put nastupiti u slalom i veleslalomu i Erdal Salihović, momak iz Pljevalja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve