Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Pojet: Želimo da posao protiv Crne Gore bude što teži

Pojet zna kvalitete crnogorske selekcije

Crna Gora protiv Grčke, ponedjeljak od 20 sati – to je idealna prilika da “hrabri sokoli” upišu pobjedu.

Ali, i Grci su u Podgorici došli s namjerom da sa novim selektorom Gustavom Pojetom “potvrde” pobjedu iz Rumunije prije dva dana.

“Očekujem težak meč, pravi izazov protiv tima koji kao domaćin sigurno želi da ostavi dobar utisak i uradi sve da pobijedi”, rekao je Pojet na pres konferenciji.

“Vjerujem da će naš protivnik igrati u najjačem sastavu i vjerujte mi – što teže bude, to je bolje po nas, jer nam trebaju takve provjere. Kratko smo zajedno, i dalje u djelo sprovodimo određene ideje”, istakao je Pojet.

Pojet zna kvalitete crnogorske selekcije.

“Tu su Stefan Savić, Stevan Jovetić… Vidim i da su spremni, da će igrati. Crna Gora igra u posljednje vrijeme u drugačijem sistemu, mijenjala je u posljednjoj liniji. Ne znam da li će tako biti i u duelu protiv nas. Ovo je pripremna utakmica, proba za takmičarske duele i svi selektori žele da probaju više varijanti. Bićemo spremni na sve – imamo još jedan trening do meča, adaptiraćemo se i tokom same utakmice”, poručio je Pojet.

Poredio je svoj Urugvaj i Crnu Goru.

“Ja dolazim iz male zemlje od tri i po miliona stanovnika i ponosan sam na to. Crna Gora je još manja, mnogo manja, a dala je toliko velikih fudbalera. Morate da budete ponosni što je tako”, zaključio je Pojet.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve