Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Plej Of: Studenti žele da u Podgorici napadnu trofej 2. ABA lige

Strateg ''studenata'' se nada da će njegov klub “uspjeti da bude domaćin ''balona'' u plej-ofu

Nenad Trajković, trener Studentskog centra, bio je zadovoljan kako je njegova ekipa odreagovala protiv Podgorice (100:82) na probleme zbog odsustva centara.

– Nismo navikli da igramo bez centara. Mi imamo četiri odlična centra, alii h večera nismo imali, i onda je za nas bila malo čudna utakmica. Pokušali smo za jedan dan da se malo adaptiramo da igramo bez centra. Uspjeli smo koliko smo uspjeli, raširili smo malo protivničku ekipu, a imali smo odličan procenat šuta za tri poena. Imali smo i 24 asistencije, što do sada nismo imali. Zadovoljan sam kako smo odgovorili u ovoj situaciji, rekao je Trajković.

Strateg ”studenata” se nada da će njegov klub “uspjeti da bude domaćin ”balona” u plej-ofu.

– Smatram da smo i zaslužili to sa dosadašnjim igrama i svime što smo pokazali do sada. Mislim da bismo trebali barem malo da budemo privilegovani da budemo domaćini, dodao je Trajković.

 

Trajković je zahvalio domaćinu i pohvalio organizatore “balona” na Zlatiboru, a čestitao je i ABA ligi.

– Želio bih da se zahvalim našem glavnom sponzoru, kompaniji Voli, koja nas je dovela dovde, koja nam je dala sve uslove da rastemo kao tim, i da probamo, ako možemo, da uđemo u ABA ligu, zaključio je Trajković.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve