Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Peh na treningu plavih: Grbić povrijedio koljeno

Krilni napadač ,,plavih“ nije bio u duelu, nego je nezgodno stao, nakon čega je osjetio bol u nozi

Peh za Budućnost – jedan od najboljih igrača Petar Grbić sinoć je na treningu povrijedio koljeno.

Krilni napadač ,,plavih“ nije bio u duelu, nego je nezgodno stao, nakon čega je osjetio bol u nozi.

Iskusnom ofanzivcu stavljena je longeta, a tačna dijagnoza biće ustanovljena nakon snimanja.

“Grbić će za sada mirovati sedam dana, a o kojoj povredi se tačno radi znaćemo kada stignu nalazi. Napravio je nezgodan pokret. Za sada će biti van terena nedjelju dana. Šteta, jer je trenirao odlično. Spremio se, ali sada ga je povreda usporila. Ostaje nam da se nadamo da nije ništa ozbiljno”, rekao je trener Mladen Milinković za Arenu.

Nova sezona na prvoligaškoj sceni počinje 15. avgusta, a tri ili četiri dana kasnije najbolji crnogorski tim igraće u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Pitanje je da li će Grbić biti na raspolaganju stručnom štabu na početku sljedeće takmičarske godine sve i da su prognoze sa povredom najoptimističnije.

“Ništa ne možemo znati dok ne vidimo pravu dijagnozu. Ako je doktor rekao sedam dana strogog mirovanja, to znači da će za povratak na teren trebati još vremena. Vjerujemo ne previše. Odsustvo Grbića, čak i sa treninga, za nas je ogroman hendikep”, dodao je Milinković.

Van stroja je i napadač Aleksandar Vujačić zbog primicača, a takođe i vezista Vasilije Terzić koji je lakše povrijedio skočni zglob.

“Ostali treniraju maksimalno. Zadovoljan sam zalaganjem i odnosom. U subotu igramo prijateljsku utakmicu sa Adriom i vidjećemo na kojem smo nivou forme trenutno”, kazao je strateg podgoričkog kluba.

Budućnost je otprilike zaokružila prelazni rok.

Dres ,,plavih“ zadužili su Igor Ćuković, Nemanja Sekulić, Miomir Đuričković i Velizar Janketić.

“Reagovaćemo samo ako se ukaže prilika da angažujemo ekstra rješenje. Čak i ako bude nešto ozbiljnije sa Grbićem, pitanje je da li bismo tražili novog igrača. Imamo mladih momaka koji čekaju šansu. Nećemo pretrpavati ekipu”, zaključio je Milinković.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve