Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Grbić spreman za trenersku karijeru

Bivši kapiten Budućnosti juče je dobio UEFA B licencu nakon što je odbranio diplonski rad pred komisijom u sastavu Dr Niko Raičković, Boris Ljutica i Milorad Džembo Malovrazić

Krilni napadač Mornara, Petar Grbić, planira da uplovi u trenerske vode po završetku igračke karijere.

Bivši kapiten Budućnosti juče je dobio UEFA B licencu nakon što je odbranio diplonski rad pred komisijom u sastavu Dr Niko Raičković, Boris Ljutica i Milorad Džembo Malovrazić.

– Zahvaljujem se centru za edukaciju trenera i Fudbalskom savezu Crne Gore što su mi omogućili da dođem do samog kraja B licence. Nekoliko godina unazad razmišljam o trenerskom poslu. To je poziv koji me privlači. Prvi korak sam završio veoma uspješno, sa najvišom ocjenom i presrećan sam zbog toga. Moje je da nastavim sa usavršavanjem, iz dana u dan da napredujem i pređem u trenerske vode kada prestanem sa aktivnim igranjem. Imao sam sreću da kroz karijeru sarađujem sa mnogo vrhunskih stručnjaka i dosta toga sam naučio. Vjerujem da ću znanje sa klupe prenositi igračima – rekao je Grbić za Arenu.

Nekadašnji crnogorski reprezentativac nastupao je za Titograd, Mogren, Olimpijakos, Levadijakos, Hapoel Ber Ševu, OFK Beograd, Partizan, Akhisar, Radnički Niš i Budućnost sa kojom je osvojio prvu duplu krunu u klupskoj istoriji.

Brzonogi ofanzivac od ljetos je član Mornara, za koji je upisao 15 nastupa i postigao dva gola u Telekom 1. CFL.

Grbića su trenirala imena poput Dejana Vukićevića, Ernesta Valverdea, Marka Nikolića, Vuka Rašovića, Vladimira Vermezovića, Nenada Lalatovića, Mladena Milinkovića i Andrije Delibašića, sa kojim je sarađivao pod Goricom i sada na Topolici.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve