Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Pavićević zadovoljan pristupom i pobjedom protiv Sabaha

Gosti su u samom finišu imali prednost, ali su u domaći u posljednjem minutu napravili preokret i ostvarili trijumf na startu FIBA Evrokupa.

Košarkaši Mornara startovali su pobjedum u FIBA Evrokupu, pošto su večeras u Baru savladali Sabah iz Azerbejdžana u veoma neizvjesnoj završnici.

Gosti su u samom finišu imali prednost, ali su u domaći u posljednjem minutu napravili preokret i ostvarili trijumf na startu FIBA Evrokupa.

“Poslije svake pobjede utisci su pozitivni. Trebala nam je ovakva utakmica, da pobjedom vratimo samopouzdanje kod igrača. Svaka ovakva pobjeda nam puno znači – pobijedili smo dobru ekipu u neizvjesnoj završnici. Raduje me i pristup. Da smo izgubili bilo bi mi teško zbog igrača, ali ne bih imao šta da im zamjerim. U želji, borbi i htijenju se prave greške, to je sastavni dio sporta. Sve u svemu – važna pobjeda”, rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević nakon utakmice.

Košarkaše Mornara u nedjelju (21) očekuje crnogorski derbi, pošto gostuje u Podgorici SC Derbiju u 4. kolu Admiralbet ABA lige.

“U nastavku sezone da vjerujemo u ono što radimo i kad krenu utakmice sa protivnicima sa kojima možemo da igramo, da tu gledamo da ne napravimo neki kiks. Drago mi je što su neki igrači iskočili i preuzeli ogovornost. Tu prije svega mislim na plejmejkera Mareja”, rekao je Pavićević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve