Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Pavićević protiv Sabaha priprema ekipu za Megu

Mornar sjutra  u 16 časova u Bakuu, u okviru 4. kola, igra baš protiv Sabaha, koji je još bez pobjede u FIBA Evropa kupu.

Mornar je do sada ostvario samo dvije pobjede u sezoni, po jednu u Admiralbet ABA ligi i FIBA Evrokupu, što nikako ne može da zadovolji ambicije kluba.

Košarkaši Mornara su prvu pobjedu u sezoni ostvarili prije tri nedjelje  u “Topolici” kada su u FIBA Evrokupu pobijedili Sabah, ali od tog časa na međunarodnoj sceni nema bodova za Barane.

Mornar sjutra  u 16 časova u Bakuu, u okviru 4. kola, igra baš protiv Sabaha, koji je još bez pobjede u FIBA Evropa kupu.

Trener Mihailo Pavićević je više puta rekao ove sezone da su utakmice u Frba Evrokupu pripremne za mečeve ABA lige, ovog puta za Megu u nedjelju (19).

“Ovo je najgušći period u našem rasporedu, gdje imamo dosta putovanja i utakmica. Sigurno da će to ostaviti trag na svježinu u ekipi. Utakmicu u Bakuu ćemo gledati da iskoristimo da rasporedimo minutažu, da potrošnja bude ravnomjerna kako bismo spremni dočekali utakmicu sa Megom u ABA ligi. Idemo da odigramo dobru utakmicu, ako se ukaže šansa da pobijedimo, da je iskoristimo. Što se tiče igre, evidentno je da smo u usponu, dobro bi bilo da se to isprati sa nekim pobjedama, da se samopouzdanje podigne na potreban nivo, da vjerujemo u ono što radimo”, rekao je Pavićević.

Mornar je u subotu u neizvjesnoj završnici izgubio od Cibone u Zagrebu utakmicu 6. kola ABA lige.

“Utakmica protiv Sabaha dolazi poslije teškog poraza od Cibone. Idemo na daleki put, bićemo možda malo umorni i iscrpljeni, ali idemo na pobjedu. Pokušavamo da se izborimo za prolaz grupne faze, daćemo sve od sebe da pobijedimo”, kaže Strahinja Jovanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve