Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević: Ofanzivni skok Bamberga odlučio pobjednika

Barani su sinoć izgubili sa 81:76 i tako i nakon četvrte runde FIBA Lige šampiona ostali na začelju tabele bez ijednog trijumfa

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević naglasio je da su ofanzivni skok i greške u napadu koštale njegovu ekipu poraza od Bamberga.

Pavićević, Foto: Mornar/Media pro

Barani su sinoć izgubili sa 81:76 i tako i nakon četvrte runde FIBA Lige šampiona ostali na začelju tabele bez ijednog trijumfa.

“Domaćin se borio 40 minuta za pobjedu. I mi smo se borili, ali smo u prvom poluvremenu napravili neke krucijalne greške u odbrani, dozvolili smo rivalu da se rastrči i stekne dvocifrenu prednost. Ipak, uspjeli smo da se vratimo u meč, na tri minuta prije kraja utakmica je bila na jedan ili dva posjeda, sve je bilo otvoreno. Nismo odigrali jako u odbrani, posebno unutar reketa, dozvolili smo protivniku da postigne previše lakih poena. Bamberg je imao 17 ofanzivnih skokova, to je previše, to je riješilo pitanje pobjednika”, rekao je Pavićević i dodao:

“Igrali smo prilično dobro, borili se, bili u igri, ali je na kraju Bamberg bio bolji od nas, to je košarka. Nadam se da ćemo mi biti bolji u Baru”.

Priliku za prvijenac u ovom takmičenju Mornar ima idućeg utorka kada će ugostiti Peristeri.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve