Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević: Nijesmo razočarani, okrećemo se Borcu i FMP-u

Pred Baranima su posljednja dva meča u sezoni – kod kuće protiv Borca i FMP-a u kojima traže trijumfe koji bi im donijeli baraž za opstanak

Košarkaši Mornara su izgubili od Cedevita Olimpije u 24. kolu Admiralbet ABA lige (105:89) i to im je 19. neuspjeh u sezoni.

Pred Baranima su posljednja dva meča u sezoni – kod kuće protiv Borca i FMP-a u kojima traže trijumfe koji bi im donijeli baraž za opstanak.

“Odigrali smo lijepu utakmicu, sa skoro 200 poena, bilo je lijepo za gledanje. Parirali smo, bili dobri u napadu, naročito u prvom poluvremenu kada smo imali periode odlične igre. Ipak, kao da je umor sustigao igrače, a to je uslovilo pad u fokusu i nekoliko izgubljenihh lopti. Rival je rezutatski odmakao i nismo mogli da odgovorimo na njegovu tranzicionu igru”, rekao je trener Barana Mihailo Pavićević.

Borba se nastavlja.

“Mi smo došli da probamo da iznenadimo Cedevitu, nismo uspjeli, ali nismo ni razočarani. Nama je fokus na naredne dvije utakmice, prvenstveno protiv Borca. Tu moramo da damo sve za pobjedu, kako bismo se družili u “Stožicama” i Baru i u narednoj sezoni”, istakao je Pavićević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve