Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević: Nemoguće je pobijediti ako izgubite 20 lopti

Barani su sinoć izgubili u Parizu 78:65 u utakmici četvrtog kola Evrokupa, nakon kojeg sada imaju učinak od dvije pobjede i dva poraza

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević kaže da su skraćena rotacija i umor najviše doprinijeli da njegova ekipa ne pruži bolju igru u susretu sa Metropolitansom.

Pavićević, Foto: Dnevne novine

Barani su sinoć izgubili u Parizu 78:65 u utakmici četvrtog kola Evrokupa, nakon kojeg sada imaju učinak od dvije pobjede i dva poraza.

“Nemoguće je ostvariti pobjedu u gostima protiv kvalitetne ekipe u jakom takmičenju, ako izgubite 20 lopti, ako napravite mnogo grešaka u odbrani i napadu. Bili smo oslabljeni, nismo mogli da računamo na četiri igrača iz postave, a skraćena rotacija i umor od prethodnih mečeva i putovanja je uticao na prikazano u Francuskoj. Pored toga, domaćin je pokazao veći stepen borenosti i zasluženo je stigao do cilja. Okrećemo se radu, nastojaćemo da se osvježimo u periodu koji imamo, te da se vratimo na pobjednički kolosjek“, rekao je Pavićević, koji u Parizu nije mogao da računa na usluge Nidama, Vrašnješa, Lazića i Bjelice.

Mornar za tri dana gostuje Borcu u ABA ligi, a za sedam dočekuje Budućnost u petom kolu Evrokupa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve