Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Pavićević: Nemamo ambicija, ali nas više nije lako dobiti

Poslije trijumfa u Zagrebu dodatno je poraslo samopouzdanje mornarima

Košarkaši Mornara ove sezone nemaju velike ambicije u ABA ligi, ali je trener Mihailo Pavićević siguran da sada nijedan tim ih neće lako pobijediti.

Poslije trijumfa u Zagrebu dodatno je poraslo samopouzdanje ”mornarima”.

– Ove godine nemamo prevelikih ambicija. Kako budemo igrali to će određivati ambicije. Nećemo se odreći ničega, ali smo već sad u nekoj sigurnoj luci, poslije onog starta 0-6 i mnogo bolje ekipe od Mornara bi se teško vratile. Mi smo se vratili i uspjeli da dođemo do ovog učinka. Idemo od utakmice do utakmicu, a dokle ćemo dogurati ne znam, ali nas nije više lako dobiti, rekao je Pavićević.

Posebno ga raduje to kako je ekipa bila spremna za duel sa ”cibosima”.

– Kada imate sedam dana da pripremite utakmicu, onda je to druga pjesma. Ja sam u najavi rekao da su nam prijatelji iz Cibone bili dužnici jer smo loš start sezone krenuli baš porazom od njih u Baru. Dobro smo se spremili i čestitao bih igračima. Bilo je tu pada koncentracije, ali kada smo bili foksuirani igrali smo maltene šah sa njihovom odbranom.

Za kraj se Pavićević osvrnuo i na čitavu situaciju oko Lovra Gnjidića, koji igra za Cibonu, a Barani su ljetos željeli da ga angažuju.

Bilo je sve dogovoreno, na kraju je ipak posao propao, a Pavićević smatra da mladi košarkaš zbog toga najviše trpi.

– Ja želim da pozdravim znalce i dušebrižnike koji su ljetos kritikovali kada smo željeli da dovedemo Gnjidića u Mornar. Mene ga je sada žao, jer da je Gnjidić bio u Mornaru sada bi se za njega interesovali evroligaši, istakao je trener Barana.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve