Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević: Moramo u svaki meč ući sa velikom željom i vjerom u svoj kvalitet

Mornar dijeli pretposljednje mjesto sa Krkom sa skorom 4-15

Košarkaši Mornara sjutra (12 časova) igraju protiv Mege u Beogradu, u 19. kolu ABA lige. Trener Barana Mihailo Pavićević kazao je da njegova ekipa do kraja šampionata mora u svaki meč da uđe sa velikom željom i vjerom u svoj kvalitet.

Mornar dijeli pretposljednje mjesto sa Krkom sa skorom 4-15.

“Ne samo protiv Mege nego unazad dva tri, kola sam rekao da nemamo izbora i tražio od igrača da u ni jedan duel do kraja sezone ne ulaze sa bijelom zastavom, pa šta bude. Moramo u svaku utakmicu ući sa velikom željom i vjerom u svoj kvalitet i da probamo da dobijemo svaku utakmicu. Ne bih volio da me neko, pogrešno shvati da potcjenjujem ekipu Mege. Naprotiv, to je tim selektiran od najtalentovanijih igrača sa ovih prostora, pa i šire. Mega ima fizikalije, djeluju jako dobro, teško ih je dobiti i kada ih neko i dobije to je obično tijesno”, istakao je Pavićević.

Mega je deklasirala Mornar u prvom dijelu sezone 99:65.

“Ulazimo u utakmicu sa velikim motivom, jer su nas u prvom dijelu sezone u Baru pobijedili kao niko prije toga.Znamo šta nas čeka, duel protiv mlade ekipe koja igra sa velikom energijom. Moramo biti mudri, nametnuti ritam koji nama odgovora kako bismo mogli da se nadamo nečem višem“, dodao je Pavićević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve