Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Partizan već prodao 11.089 sezonskih ulaznica

Prošle sezone je bilo 11.500 prodatih sezonskih ulaznica, a sada je već otišla skoro ista brojka. A, tek treba da krene slobodna prodaja.

Iako je cijena sezonskih karata osjetno viša u odnosu na prethodnu takmičarsku godinu, to nije bio problem za Grobare, koji su pohrlili da i za narednu obezbjede svoje mjesto na tribinama Arene.

Kako je danas objavio Partizan Mozzart Bet, već je prodato 11.089 sezonskih karata! I to su ih kupili vlasnici prošlosezonskih. Iskoristili su povlašćenu opciju koju je ponudio klub, da obnove svoje ulaznice prije nego što krene slobodna prodaja preostalih mjesta. A, ta prodaja će krenuti sjutra, u petak, od 15 časova.

Prošle sezone je bilo 11.500 prodatih sezonskih ulaznica, a sada je već otišla skoro ista brojka. A, tek treba da krene slobodna prodaja.

Prema nekim projekcijama, očekuje se da bude prodato oko 14.000 ulaznica. Jasno je da će vladati prava jagma i za individualnim kartama pred svaku evroligašku utakmicu u Beogradu.

Navijači Partizana su prošle sezone oborili brojne rekorde kada je posjeta u Evroligi u pitanju. A, poslije spektakularne atmosfere na Tašmajdanu na prijateljskoj utakmici protiv Fuenlabrade, cijela Evropa čeka da vidi ambijent u Areni kada krene elitna evropska košarkaška liga.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve