Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Održana skupština PVK Jadran: Novi predsjednik skupštine kluba Željko Andrić

Dosadašnji predsjednik Skupštine kluba Boro Mračević izabran je za počasnog predsjednika Skupštine kluba, te će mu biti uručena zlatna plaketa za dugogodišnji angažman u klubu na mjestu direktora kluba, a kasnije predsjenika Skupštine kluba

U trofejnoj sali PVK Jadran održana je Skupština kluba, za novog predsjednika Skupštine izabran je bivši igrač, trener, dugogdišnji član uprave i Skupštine kluba, počasni član kluba Željko Andrić.

Dosadašnji predsjednik Skupštine kluba Boro Mračević izabran je za počasnog predsjednika Skupštine kluba, te će mu biti uručena zlatna plaketa za dugogodišnji angažman u klubu na mjestu direktora kluba, a kasnije predsjenika Skupštine kluba.

Na Skupštini su usvojeni izvještaji predsjednika kluba Bora Lučića o radu upravnog odbora, direktora kluba o takmičenjima kao i plan i program za takmičarsku sezonu 2023/24 i kalendarsku 2024. godinu. Usvojen je i završni račun kluba za 2022. godinu.

Predsjednik kluba Boro Lučić prezentovao je skupštini idejno rješenje novog kompleksa Olimpijskog bazena u Igalu, koji je pozdravljen od svih prisutnih. Skupština kluba je još jednom potvrdila namjeru da se na Škveru realziju projekat “Zid Jadranovih Olimpijaca” do predstojećih Olimpijskih igara u Parizu kao i realizaciju započetog filmskog serijala o Jadranu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve