Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Održan događaj ”Poštuj svoj talenat” na Evropskom prvenstvu za igračice do 17 godina

Od crnogorskih reprezentativki događaju su prisustovale Teodora Rončević, Nina Ramusović, Milka Pavlović, Anđela Guberinić i Elena Mitrović

Događaj “Poštuj svoj talenat” (Respect your talent) održan je u dvorani „Verde“ tokom slobodnog dana na Evropskom prvenstvu za igračice do 17 godina, koje je u Podgorici okupilo 16 najboljih selekcija kontinenta.

8️⃣0️⃣ budućih zvijezda evropskog rukometa pozivnicu za učešće zaslužile su kao igračice utakmica dosadašnjeg dijela prvenstva.

Tokom događaja u dvorani „Verde“, igračice su imale priliku da razgovaraju sa dvije članice Kuće slavnih Evropske rukometne federacije (EHF) – Katarinom Bulatović i Anjom Althaus.

Bila je to prilika da mlade igračice dobiju korisne savjete od proslavljene crnogorske rukometašice, osvajačice titule prvaka Evrope i srebrne olimpijske medalje sa našim državnim timom, kao i četiri trofeja EHF Lige šampiona, te Njemice koja je tri puta osvajala titulu prvaka Evrope sa klubovima u kojima je nastupala.

Od crnogorskih reprezentativki događaju su prisustovale Teodora Rončević, Nina Ramusović, Milka Pavlović, Anđela Guberinić i Elena Mitrović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve