Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Obuzele ga emocije: Ronaldo se rasplakao pred TV kamerama

Napadač Juventusa emotivno je doživio trenutak kada mu je voditelj prikazao snimak oca, koji je o njemu pričao pred Evropsko prvenstvo 2004. godine

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo rasplakao se tokom intervjua koji je dao novinaru Pirsu Morganu za britansku televiziju ITV.

Ronaldo, Foto: Printscreen/Twitter

Napadač Juventusa emotivno je doživio trenutak kada mu je voditelj prikazao snimak oca, koji je o njemu pričao pred Evropsko prvenstvo 2004. godine.

“Nisam nikad vidio taj snimak. Nevjerovatno. Odakle vam? Ne znam gdje ste ga nabavili, ali moram ga imati da pokažem porodici. Nikad nisam dobro poznavao oca. On je bio alkoholičar i nikad nismo normalno razgovarali. Očekivao sam da ćemo se šaliti, da neće biti ovako emotivno. Oprostite…”, kroz suze je odgovorio Ronaldo.

Njegov otac preminuo je 2005. godine, kada je petostruki osvajač Zlatne lopte imao 20 godina.

“Najtužnije kada se sjetim oca je to što sam uspio da budem broj jedan, a da on ne vidi ništa, da ne vidi kako primam nagrade. Ne, nikada. Moja majka je vidjela, moja braća, čak i moj najstariji sin. Ali moj otac nije vidio ništa”, rekao je uplakani Ronaldo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve