Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

L'Ekip: Đoković odbio da skine masku, bez pitanja o vakcinaciji

Francuzi su intervjuisali Đokovića dva dana nakon što je bio pozitivan na testu na kovid-19, a sada su iznijeli detalje šta se sve dešavalo tog dana u srpskoj prijestonici

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković 18. decembra je u Beogradu razgovarao sa novinarom ”L'Ekipa” Frankom Ramelom, a u saopštenju je naglasio da je napravio grešku jer je u tom trenutku znao da je pozitivan na koronavirus.

Francuzi su intervjuisali Đokovića dva dana nakon što je bio pozitivan na testu na kovid-19, a sada su iznijeli detalje šta se sve dešavalo tog dana u srpskoj prijestonici.

Ramela je naglasio da je imao instrukcije da Novaku ne postavlja pitanja o vakcinaciji i planovima o Australijan openu. Intervju je trajao pola sata.

– Tema je osjetljiva, ako i dalje sumnjate u nju. Ne dovodi se u pitanje da li razmatra da se testira. I ako jeste, kakav je bio rezultat, istakao je Ramela, koji je u TC Novak došao da uruči Đokoviću nagradu za najboljeg u 2021. godine.

Dalje navodi da je tri nedjelje kasnije saznao da je srpski igrač imao pozitivan test, kao i da je Đoković Novak pozirao i vrištao tokom snimanja sa trofejom bez maske, ali i da je pokrio lice tokom intervjua.

– Kada su ga zamolili da skine masku da bismo uradili nekoliko fotografija, Novak je odbio, ističe Ramela, koji je prije puta u Australiju uradio PCR test koji je bio negativan.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve