Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Nove tenzije između Budućnosti i Crvene Zvezde: Biće vam sve vraćeno

Ako je vjerovati medijima iz Srbije na Skupštini ABA lige u Zagrebu došlo je do novog sukoba čelnika Budućnosti i Crvene Zvezde

Kada se činilo da će nova sezona početi bez tenzija, naravno bez toga se ne može. I pitanje je da li će bez toga više ikada moći kada su u pitanju Budućnost i Crvena zvezda.

Dragan Bokan

Ako je vjerovati medijima iz Srbije na Skupštini ABA lige u Zagrebu došlo je do novog sukoba čelnika ova dva kluba.

Kako se navodi, do svađe je došlo zbog i dalje neriješenih nesuglasica koje su kulminirale tokom finala ABA lige prošle sezone.

“Zapamtite, biće vam vraćeno, lično će vam biti vraćeno, to obećavam sa više strana”, rekao je prvi čovjek “plavih” Dragan Bokan na Skupštini.

Ubrzo je uslijedio odgovor iz suparničkog tabora.

“Opet nas uvlačiš sve u blato. Sredili smo dokumentaciju, krenuli dalje… Prvo mora da se vodi računa šta si ti uradio direktno na trećoj utakmici, od trenutka kada smo sljeteli dok nismo odletjeli. Trebalo bi da te bude sramota. Sram te bilo!”, odgovorio je generalni direktor Zvezde Filip Sunturlić.

Podsjetimo, na mečevima finalne serije ABA lige u prošloj sezoni viđene su nevjerovatne scene, a sve je kulminirao na sramnom petom meču u “Pioniru”.

U regionalnom takmičenju tek treba da se odigra kompletno drugo kolo, a tenzije su već krenule. Kakva će situacija biti sjutra veče u Beogradu ostaje da se vidi. Budućnost gostuje Zvezdi od 20 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve