Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Novak Đoković u trećem kolu Mastersa u Rimu

Đoković je danas u drugom kolu nakon skoro dva sata igre pobijedio Argentinca Tomasa Martina Ečeveriju sa 7:6, (5), 6:2).

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Rimu i tako pobjedom započeo odbranu titule u “Vječnom gradu”.

Đoković je danas u drugom kolu nakon skoro dva sata igre pobijedio Argentinca Tomasa Martina Ečeveriju sa 7:6, (5), 6:2).

Ečeverija je hrabro ušao u meč sa jednim od najboljih tenisera u istoriji i već na početku napravio brejk da bi srpski teniser uzvratio istom mjerom tek u šestom gemu kada je stigao do 3:3.

Do kraja prvog seta nije bilo brejkova, a Ečeverija je sjajno započeo i taj brejk, poveo 3:0, ali je Đoković uzvratio i izjednačio na 3:3. Nakon toga Ečeverija osvaja još dva poena za 5:3 i naglo staje, što je prvi reket svijeta iskoristio i dobio taj dio igre sa 7:5.

Drugi set počinje na isti način kao i prvi, ali ovog puta Đoković pravi brejk, potom ga potvrđuje i do kraja seta rutinski stiže do 6:2 i pobjede nakon sat i 52 minuta igre.

Protivnik Đokovića u trećem kolu Biće Bugarin Grigor Dimitrov, koji je ranije danas pobijedio Švajcarca Stana Vavrinku sa 6:4, 7:6 (3).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve