Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Njemac prozvao Madriđane: Previše su ležali na travi i krali vrijeme

Đavoli su porazom od Atletika 1:0 na svom terenu završili sezonu u Ligi šampiona, a on je prozvao igrače rivala da su previše ležali na terenu

Ko gubi ima pravo da se ljuti, pa se na taj način poslije eliminacije iz Lige šampiona ponašao menadžer Mančester junajteda Ralf Rangnik.

“Đavoli” su porazom od Atletika 1:0 na svom terenu završili sezonu u Ligi šampiona, a on je prozvao igrače rivala da su previše ležali na terenu.

“Mislim da smo igrali dobro u prvom poluvremenu. Energija je bila na visokom nivou, ali nismo uspjeli da to krunišemo golom. U drugom dijelu je bilo veoma teško. Rival je često prekidao igru i uvijek je neki od njihovih igrača ležao na travi. Prečesto su „krali“ vrijeme. I neke sudijske odluke su bile čudne. Naročito nadoknada od samo četiri minuta, poslije cjelokupnog odugovlačenja koje smo vidjeli“, istakao je Rangnik.

Junajted se sada okreće Premijer ligi u kojoj će pokušati da dođe do četvrtog mjesta koje garantuje Ligu šampiona i u sljedećoj sezoni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
16.03.2022-15:21 15:21

Gospodine Ranglik,fudbal je okrugao i dozvoljeno je cak i “lezanje na terenu”a vi to dobro znate,sto bi bilo da je rezultat bio kontra,morali bi svaka dva minuta “ulaziti sa nisilima za vase igrace”no ajde ti polako pud Njemacke odakle si i dosao Engleska je kolijevka fudbala,ne zasluzujes voditi slavi Mancester Junajted.