Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikolić zadovoljan remijem protiv Sutjeske: Bod na terenu šampiona uvijek je dobar rezultat

Nekadašnji biser Sutjeske, koji je još kod Pera Giljena debitovao kao šesnaestogodišnjak, sada kapiten Titograda, na terenu gdje je ponikao ostavio je dobar utisak

Fudbaleri Titograda remizirali su protiv Sutjeske (1:1) kraj Bistrice. Bod na gostovanju aktuelnom šampionu i lideru mora biti dobar za “romantičare”, posebno nakon šokantnog poraza od Zete na svom terenu.

Nikolić i Ćetković, Foto: Cdm.me

“Iskren da budem, da nam je neko prije meča ponudio bod, bez razmišljanja bismo to prihvatili. Sutjeska je šampion posljednje dvije godine, preuzela je lidersku poziciju nakon što je deklasirala Budućnost u Podgorici i bili smo svjesni da im pripada uloga favorita. Ali, dobro smo odradili posao na sredini terena, Sutjeska nije imala mnogo šansi, tako da kada se pogleda kako se sve odvijalo na terenu možda možemo da žalimo što nijesmo osvojili sva tri boda. Ali, budući da nije bilo previše izglednih prilika utakmica je išla baš u nekom smjeru da bude neriješeno”, realan je vezista Titograda Jovan Nikolić.

Nekadašnji biser Sutjeske, koji je još kod Pera Giljena debitovao kao šesnaestogodišnjak, sada kapiten Titograda, na terenu gdje je ponikao ostavio je dobar utisak.

“Bilo je zaista teško vrijeme, mislim da su vremenski uslovi i sparina uticali na igrače oba tima. Ali, bod protiv šampiona svakako je dobar nakon poraza od Zete, jer se vraćamo na pravi kolosijek”, dodao je Nikolić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve