Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Nikola Prentić novi predsjednik Udruženja klubova FSCG – centar

Nikola Prentić je novi predsjednik Udruženja klubova FSCG - centar. To mjesto je ostalo upražnjeno zbog smrti dugogodišnjeg fudbalskog funkcionera, Vladana Vučelića.

Po Statutu, Vladana Vučelića je trebalo da naslijedi potpredsjednik Blažo Šaranović, ali je on odlučio da to pravo delegira drugom potpredsjedniku, Nikoli Prentiću.

“Shodno novonastaloj sjednici u Udruženju klubova FSCG – centar (iznenadna smrt predsjednika Vladana Vučelića), a shodno članu 23. stav 4 Statuta, ‘stariji’ potpredsjednik Blažo Šaranović je prisutnima saopštio da zbog svojih privatnih i poslovnih obaveza, kao i zdrastvenog stanja, svoja ovlašćenja i nadležnosti dodjeljuje drugom potpredsjedniku Nikoli Prentiću, a kako je to već predviđenom Statutom Udruženja klubova. Prisutni su jednoglasno prihvatili ovaj predlog”, navodi se u u saopštenju Udruženja.

Izvršni odbor je jednoglasnom odlukom prihvatilo idejno rješenje za izradu trening kampa na Zlatici, kao i da se nastavi sa daljom realizacijom i koordinacijom sa nadležnim stručnim službama iz FSCG, kako bi se raspisao tender za izdradu glavnog projekta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve