Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Nije u planovima Zidana: Isko želi da napusti Real

Madridski mediji su prenijeli da su male šanse da Španac ostane u Realu, pošto je ponovo pao u drugi plan i jasno je da nije u planovima Zinedina Zidana. Isko smatra da zaslužuje veće povjerenje nakon svega što je uradio za tim od 2013. godine, ali je evidentno da je već dvije godine u strašnom padu forme

Vezista Real Madrida Isko želi da napusti “kraljevski” klub već u januaru!

Isko, Foto: Tanjug

Madridski mediji su prenijeli da su male šanse da Španac ostane u Realu, pošto je ponovo pao u drugi plan i jasno je da nije u planovima Zinedina Zidana.

Isko smatra da zaslužuje veće povjerenje nakon svega što je uradio za tim od 2013. godine, ali je evidentno da je već dvije godine u strašnom padu forme.

Ipak, mnogi vjeruju da bi on mogao da bude novi slučaj “Džejms Rodrigez”, te da će se preporoditi kada napusti Real.

Zanimljivo, i njega želi Karlo Anćeloti, samo je jasno da Everton već ima malo gužvu na tim pozicijama i da će Italijan morati da smisli kako da ga uklopi.

Isko insistra na odlasku na zimu jer želi da se nametne i Luisu Enrikeu, koji ga je takođe precrtao usljed loše forme u Real Madridu.

Ranije su se pominjali Juventus i Mančester Siti, ali je jasno da Isko sada nema mjesta u tim timovima.

Španci vjeruju da Isko gleda ka Premijer ligi, a ostaje da vidimo za koliko će ga Real prodati i ko će moći da ga priušti…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve