Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Nadal: Rodžer, Novak i ja smo ispisali istoriju tenisa, na kraju će samo jedan biti najveći

Nadal najavio da je spreman za novu sezonu

Rekorder po broju Grend slem titula i jedan od najboljih tenisera svih vremena, Rafael Nadal, najavio je da je spreman za novu sezonu.

On je prošle sezone nakon osvajanja Australian opena i Roland Garosa čime je došao do brojke od 22 osvojena grend slema (najviše u istoriji), ostatatak godine mahom proveo povrijeđen.

“Prošla sezona mi je fantastična jer sam osvojio dva Grend slema uprkos teškim trenucima i povredama. Sada se osjećam puno bolje. Ne želim se više ni žaliti na povrede, ispada da stalno pričam o tome. Još ne razmišljam o kraju karijere”, rekao je Nadal za špansku “Marku”.

On ima jednu titulu više od Novaka Đokovića, dvije od Rodžera Federera, koji se oprostio tokom ove godine.

Upravo sva priča oko najboljem teniseru svih vremena se vrti oko njih trojice.

“Ne dosađuju mi rasprave o najvećem teniseru svih vremena. Moj stav prema tome se nije promijenio sve ove godine. Na kraju će biti samo jedan najveći. Neće biti lako definisati ko je to, jer svako ima svoje argumente. Uostalom, dvojica od nas trojice su još uvijek aktivni teniseri. Meni je najbitnije da smo i Federer i Đoković i ja napravili puno više nego što smo sanjali i ispisali smo istoriju tenisa i sporta. Naravno da ja želim biti najveći. Nije mi to opsesija, ali želim”, kazao je Nadal.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve