Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Murinjo: Plakao sam kada je Marej osvojio Vimbldon

Teniser iz Danblejna igra u dublu, tamo ga danas u kombinaciji sa Felisijanom Lopezom očekuje finale i borba za trofej, a Murinjo kaže da je impresioniran britanskim teniserom

Legendarni fudbalski trener Žoze Murinjo veliki je ljubitelj tenisa i kaže da često uživa u toj igri.

Foto: Metro.co.uk

Portugalac je proteklih dana primijećen na terenima u Kvins klubu gdje je imao i susret sa bivšim šampionom Vimbldona Endijem Marejem.

Teniser iz Danblejna igra u dublu, tamo ga danas u kombinaciji sa Felisijanom Lopezom očekuje finale i borba za trofej, a Murinjo kaže da je impresioniran britanskim teniserom.

“Posmatrao sam njegov trening i potom pričao sa njim o svemu što je prošao. Bilo je jako teško. Sa njegovim godinama, istorijom, svim što je ostvario, on mora da bude poseban, da je zaljubljen u igru i da je spreman da bi se vratio opet na teren. Ukoliko bude uspio da zaigra ponovo u singlu, to bi bilo nešto zaista zadivljujuće”, izjavio je Murinjo.

Endi je svoj prvi Vimbldon osvojio 2013. u finalu protiv Novaka Đokovića.

“Zaplakao sam kada je Marej osvojio prvi Vimbldon. Znam da su za te momke Vimbldon, Rolan Garos, ustvari svi veliki turniri kao što je za nas u fudbalu Liga šampiona. Znamo šta osjećamo kada je osvojimo, znamo i kakav je osjećaj kada smo blizu trofeja i mogu samo da zamislim koliko je njemu to značilo. Nije u pitanju samo Vimbldon, London, grad u kojem živi i svim tim što znači za Veliku Britaniju. Mogu sebe da zamislim na njegovom mjestu i sve te emocije kroz koje je prolazio. Tako da sam bio emotivniji nego inače kada je Endi to uradio”, izjavio je bivši strateg Reala, Intera, Čelsija i Mančester junajteda.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve