Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Mugoša: Kadri smo da san pretvorimo u javu

Utakmica Crna Gora – Slovačka igra se u 17. novembra sa početkom u 18 časova u Podgorici.

Crnogorska fudbalska reprezentacija počela je pripreme za posljednja dva meča u 2022. godini. Izabranici Miodraga Radulovića če 17. novembra ugostiti Slovačku, a tri dana kasnije će gostovati selekciji Slovenije. U pitanju su prijateljski mečevi.

Utakmice koje slijede, dosta će značiti stručnom štabu i igračima, kao uvertira za narednu godinu i kvalifiikacije za šampionat Evrope, tokom kojih će Crna Gora u konkurenciji sa Srbijom, Bugarskom, Mađarskom i Litvanijom, nastojati da stigne do prvog velikog takmičenja u istoriji.

“Uvijek smo motivisani kada je reprezentacija u pitanju, nikada se to ne mijenja. Imamo dvije utakmice, želimo da ih završimo na najbolji način i počnemo pripreme za kvalifikacije koje nas očekuju. Svi jedva čekamo utakmice, sa ciljem da prikažemo dobre partije i stignemo do pozitivnih rezultata, jer kada je dres sa državnim grbom u pitanju, prijateljske utakmice ne postoje, svaka je od ogromnog značaja”, naglasio je Stefan Mugoša, pa nastavio:

“Zanimljiva grupa nas očekuje u kvalifikacijama za šampionat Evrope, igrali smo protiv svih selekcija. Veoma je izazovna i teška. Srbija ima jak tim, Mađarska je pokazala mnogo u Ligi nacija, odlična je Bugarska, izuzetno opasna je Litvanija. Daćemo sve od sebe, da uprkos jakoj konkurenciji, ostvarimo san, da stignemo do prvog velikog takmičenja u istoriji Crne Gore. Kadri smo to da ostvarimo, ali se iskreno nadam da ćemo konačno jedne kvalifikacije odigrati bez problema sa povredama i sastavom tima”.

Selektor Miodrag Radulović neće moći da računa na povrijeđenog Stevana Jovetića, kao i na Seada Hakšabanovića, koji nije dobio dozvolu Seltika da se priključi nacionalnom timu. Utakmica Crna Gora – Slovačka igra se u 17. novembra sa početkom u 18 časova u Podgorici.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve