Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Mornar traži zamjenu za Bojkinsa

Zbog povrede šake Džejkobi Bojkins je van terena, pa je trener Barana Mihailo Pavićević najavio da će klub izaći na tržište i tražiti pojačanje na poziciji krila.

Sezona za košarkaše Mornara nije počela kako su u klubu i stručnom štabu priželjkivali, a startni porazi ne nagovještavaju ništa dobro.

Zbog povrede šake je Džejkobi Bojkins je van terena, pa je trener Barana Mihailo Pavićević najavio da će klub izaći na tržište i tražiti pojačanje na poziciji krila.

Mornar je odigrao dvije utakmice ove sezone, izgubio je od Obradoira u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona i Partizana na startu AdmiralBet ABA lige, a izgubio je i važnog igrača.

“Zabrinjavajuće je, teško je prognozirati koliko će Bojkins odsustvovati sa terena. Moramo da vidimo šta da radimo, na toj poziciji ćemo morati da tražimo novo rješenje”, rekao je Pavićević.

Kako je istakao, ne želi da se Mornaru ponavljaju greške iz prošle sezone.

“Prošle sezone smo imali loše iskustvo sa povrijeđenim igračima – čekali smo i nismo ih dočekali. Zbog toga smo došli u zonu ispadanja na tabeli ABA lige… Tek treba da vidimo šta ćemo, ali razmišljamo da na toj poziciji tražimo novo rješenje”, kazao je Pavićević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve