Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Mornar rasterećen protiv Partizana

Partizan je apsolutni favorit protiv tima koji se nalazi na posljednjem mjestu na tabeli Admiralbet ABA lige.

Košarkaši Mornara sjutra dočekuju Partizan u 14. kolu ABA lige. Trener Barana Mihailo Pavićević kazao je da će tražiti od igrača da u duel sa “crno-bijelima” uđu hrabro, te da je rasterećenost adut njegovog tima.

Partizan je apsolutni favorit protiv tima koji se nalazi na posljednjem mjestu na tabeli Admiralbet ABA lige.

“Dolazak Partizana je atrakcija gdje god da gostuje od kada se u klub vratio veliki mag Željko Obradović, pa ni Bar nije izuzetak. Biće praznik košarke, dolazi nam jedna od najboljih ekipa u Evropi, ne samo u ABA ligi i želim da svi u ovom spektaklu uživaju. Mislim da je duel sa Partizanom najbolji novogodišnji poklon za Barane”, rekao je Pavićević.

Kaže da je najlakše spremati ovakve mečeve…

“Iluzorno je pričati o Partizanu i nema puno riječi u pripremi ove utakmice. Tražiću od igrača da uđu u meč hrabro i opušteno, bez pritiska i da daju sve. Svjesni smo da nas ne zavisi ništa, da će se sve pitati Partizan koji teško da može tako često da dozvoli kiks. Gledam to iz trenerskog ugla – i Partizanovi igrači su od krvi i mesa, izloženi su nevjerovatnim naporima i rasporedu u Evroligi, pa je normalno kada se i desi neki poraz”, istakao je Pavićević i dodao:

“Ostaje nam da se nadamo da Partizan neće imati svoj dan da u tim okolnostima učinimo utakmicu zanimljivom”.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da uz maksimalnu koncentraciju odigra što bolju utakmicu protiv Mornara u Baru u ABA ligi.

“Nova utakmica u ABA ligi, uz veliko poštovanje protivnika koji je u prethodnim godinama radimo neke mnogo lijepe stvari u regionalnoj košarci. Nadam se da će uspjeti da tako i nastave. Pred nama je jedan trening i večeras put u Bar. Pokušaćemo da se što bolje pripremimo i sjutra, uz maksimalnu koncentraciju odigramo dobru utakmicu”, rekao je Obradović, prenosi klub.

Nakon jučerašnjeg poraza u Beogradu od Virtusa u Evroligi, košarkaši Partizana sjutra gostuju Mornaru u okviru 14. kola ABA lige.

Partizan posljednji meč u 2023. godini dočekuje kao treći na tabeli regionalnog takmičenja sa devet pobjeda i četiri poraza, dok je Mornar posljednji sa skorom 1/12

Meč u “Topolici” počinje u 18 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve