Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Mornar porazom završio sezonu

Košarkaši Mornar Barskog zlata poraženo su danas u Baru od Igokee 86:74, u odgođenoj utakmici 14. kola Admiralbet ABA lige.

U posljednjoj utakmici ligaškog dijele ove sezone košarkaši Mornara Barsko zlato poraženi su večeras na svom parketu od Igokee iz Laktaša sa 74:86 (20:27, 16:21, 20:16, 18:22) U meču koji nije imao veći rezultatski značaj.

Bio je to odloženi meč 14. kola, a Barani su od starta meča bili u rezultatskom zaostatku i postpuno zasluženo ostali bez bodova na svom parketu.

Barani su tako, sezonu u Admiralbet ABA ligi avršili sezonu sa mršavim učinkom od osam pobjede i čak 18 poraza, ali su sačuvali status A ligaša.

Najefikasniji večeras u timu Mihaila Pavićevića bio je Marko Pecarski, koji je ubacio 18 poena, a imao je i 13 skokova. Nemanja Vranješ je takođe utakmicu završio sa 18 poena,a imao je i osam skokova i dvije asistencije.

Sin nekadašnjeg centra Partizana i reprezentacije Jugoslavije, Miroslava Pecarskog, sezonu je završio kao najbolji ofanzivni skakač ABA lige sa 112 uhvaćenih lopti pod protivničkim obručima. Ima 26 više od drugoplasiranog Alena Omića, koji će sjutra biti akter posljednje utakmice regularnog toka sa Crvenom zvezdom.

Bivši centar Budućnost Volija bi mogao da istisne Pecarskog sa 2. mjesta liste ukupnih skakača, jer ima 10 skokova manje (213 naspram 223), ali je nedostižan Luka Božić sa 246…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve