Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Mladi fudbaleri remizirali sa Grčkom u Atini: Bez pobjede ostali u nadoknadi vremena

Prvi dio meča protekao je u priličnoj tvrdoj igri, u kojoj su ,,sokoli“ dva puta priprijetili golu domaćina

U-21 reprezentacija Crne Gore remizirala je rezultatom 1:1 sa selekcijom Grčke.

Foto: FSCG.me

Izabranici Miodraga Vukotića bili su mnogo bolji rival u utakmici odigranoj u Atini, ali su bez pobjede ostali u trećem minutu sudijske nadoknade.

“Igrali smo protiv veoma kvalitetne ekipe i mogu da budem zadovoljan našom partijom. Zadovoljan sam zalaganjem i odnosom prema igri naših igrača, ali ostaje žal što nijesmo pobijedili jer bi to bila prava nagrada za sve ono što su pružili na ovoj utakmici. Ovaj primljeni gol u posljednjim trenucima utakmice treba da nam bude pouka da nam se takve stvari ne smiju dešavati u kvalifikacijama. Gledajući prethodni prijateljski meč sa Panatinaikosom i ovo okupljanje, moram biti zadovoljan jer igrači pokazuju da prihvataju obaveze i zahtjeve stručnog štaba”, kazao je selektor Vukotić.

Prvi dio meča protekao je u priličnoj tvrdoj igri, u kojoj su ,,sokoli“ dva puta priprijetili golu domaćina.

Ipak, u nastavku su, osim dobre defanzive, bili aktivniji u napadu, pa su do vođstva stigli u 56. minutu. Marko Miličković je izveo korner, nakon kojeg se na pravom mjestu našao Ilija Vukotić i glavom zatresao mrežu Grčke.

,,Sokoli“ su nakon toga kontrolisali igru i čuvali prednost, a onda u 89. mogli da ovjere trijumf. Međutim, poslije asistencije Miličkovića, Alija Krnić nije uspio da golom završi situaciju u kojoj je bio sam ispred golmana Sterjakisa.

Na drugoj strani, Grci su u sudijskoj nadoknadi došli do jedine povoljne šanse, koju su i iskoristili da izbjegnu poraz. Nakon gužve u šesnaestercu Crne Gore, lopta je došla do Joanisa Latrudisa, koji je pogodio za konačnih 1:1.

Izvorfscg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve