Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Milošević: Budućnost će poštovati odluku FSCG

FSCG je 13. marta donio odluku da zbog epidemije virusa korona zaustavi domaće prvenstvo, a u trenutku prekida “plavi” su imali 11 bodova više od drugoplasirane Sutjeske

Budućnost će ispoštovati svaku odluku koju donese Fudbalski savez Crne Gore u vezi sa nastavkom prvenstva, izjavio je sportski direktor Podgoričana Zvezdan Milošević.

Milošević, Foto: MN press

FSCG je 13. marta donio odluku da zbog epidemije virusa korona zaustavi domaće prvenstvo, a u trenutku prekida “plavi” su imali 11 bodova više od drugoplasirane Sutjeske.

“Ukoliko odluka bude da se igra, nastavićemo borbu za titulu sa realnim izgledima da stignemo do nje, jer imamo 11 bodova više, a pomenutu prednost nismo slučajno stekli, naprotiv. Pored toga, Budućnost je u trenutku prekida, imala priliku da ispiše stranicu istorije, kao prva ekipa u Crnoj Gori koja je stigla do duple krune. Da li je realno da se šampionat nastavi ili ne, zaista je teško procijeniti u ovom trenutku, a istovremeno, osoba sam koja ne voli da se bavi spekulacijama”, rekao je Milošević za Sport klub i podvukao:

“Budućnost će ispoštovati svaku odluku koju donese Fudbalski savez Crne Gore”.

Podsjetimo, Evropska fudbalska federacija (UEFA) obavijestila je sve svoje članice da do 25. maja treba da donesu odluku hoće li se ili neće nastaviti domaća prvenstva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve