Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

MILORAD KOSANOVIĆ: “Nemam adekvatnu riječ da opišem šta sam vidio”

On je istakao da nema reči šta se desilo i da svi napadaju jadni Partizan koji nema snage da odbrani ni ono što je osvojio prošle godine.

Bivši trener Crvene zvezde. Vojvodine, Radničkog iz Niša, sa gnušanjem je pričao o onome što je vidio u prvom kolu Superlige Srbije.

On je istakao da nema riječi šta se desilo i da svi napadaju jadni Partizan koji nema snage da odbrani ni ono što je osvojio prošle godine.

Prošlog vikenda je počela nova sezona Mozzart Bet Superlige Srbije,a već u prvom kolu smo vidjeli skandal na utakmica TSC-Partizan. Zbog kontroverznih odluka glavnog sudije, Milana Mitića javilo se veliko nezadovoljstvo kod crno-belih, a svoj sud o tome dao je i bivši trener Radničkog Niša i Crvene zvezde, Milorad Kosanović.

“Nemam adekvatnu rIJeč da opišem ono što sam vidio na startu Superlige. Svi napadaju Partizan, a on jadan sam nema snage ni da se izbori da odbrani mjesto koje je osvojio prošle sezone. Mnogima smeta njegovo ime i hoće, ne samo da ga ponize, već da ga ugase. Tuga je to i sramota velika za srpski fudbal”, jasan je bio Kosanović.

Dodao je da umjesto da se priča o utakmici u Bačkoj Topoli, glavna tema je sramotna arbitraža.

“Umjesto da se priča o utakmici u Bačkoj Topoli u kojoj je bilo šest golova, glavna tema je sramotna arbitraža. To je bruka, onakve početničke greške dugo nisam vidio. Takvo suđenje je bilo nečije direktno naređenje. I tek je počelo, ima tako da se tjera do samog kraja”, poručio je Kosanović.

Nastavio je i rekao da ni ono što se desilo na “Marakani” nije ništa bolje.

“Ni ono što se desilo na ‘Marakani’ nije ništa bolje. Penal, pa crveni karton, katastrofa. Nisam mogao ni da gledam, promjenio sam kanal poslije 15 minuta. Ne mogu da vjerujem da je Vojvodina sebi dozvolila da na derbi ode sa drugim timom, da se onako ponižava”, naveo je nekadašnji trener Vojvodine i Crvene zvezde.

Kosanović je u bogatoj trenerskoj karijeri. čak dva puta sjedio na klupi Crvene zvezde i deklarisan je navijač kluba iz Ljutice Bogdana, ali i već godinama svjetsan šta se dešava u srpskom fudbalu, pošto je to osjetio i na svojoj koži dok je vodio timove protiv svog nekadašnjeg kluba.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve