Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Milojević: Ne smijemo da pomislimo da će biti lako

Budućnost je prije desetak dana lako savladala Zadar u Morači (98:75), a njihov novi duel odigraće se u dvorani Krešimir Ćosić

Trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević u najavi meča protiv Zadra istakao je da je riječ o rivalu koji je opasan na domaćem terenu i da njegova ekipa ne smije potcjenjivački ući u utakmicu.

Budućnost je prije desetak dana lako savladala Zadar u Morači (98:75), a njihov novi duel odigraće se u dvorani Krešimir Ćosić.

– Dobili smo taj meč prilično lako, ali u ovaj meč moramo da uđemo sa drugim pristupom. Ne smijemo da pomislimo da će biti lako. Oni su opasni na svom terenu, znaju da iznenade favorite kao što smo mi. Ja, međutim, vjerujem u ekipu i očekujem pobjedu, kazao je Milojević.

Podgoričani su u sjajnoj seriji rezultata i na dobrom putu da obezbijede plej-of ABA lige. Zato je važno u Dalmaciji nastaviti pobjednički niz.

– Igram dobro, osjećam se dobro, saigrači i trener mi vjeruju, ali uvijek je najvažnije da dam doprinos timu da pobijedi. Idemo u Zadar, u prvom  meču sa njima imali odličnu šutersku noć, ali sada nas očekuje veći izazov. Oni će biti jači za jednog igrača, njima veoma važno. Na nama je da budemo fokusirani, da nastavimo da igramo dobru košarku, kazao je Melvin Edžim.

Sjutrašnji meč počeće u 16 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve