Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Milinković vjeruje u plasman Budućnosti u sljedeće kolo

Crnogorski šampion iako je poražen minimalnim rezultatom nije imao dobar nastup na evropskoj sceni i nijednu ozbiljnu šansu kojom bi ugrozio protivnika.

Fudbaleri Budućnosti poraženi su od Struge u Ohridu 1:0, u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Mladen Milinković trener Budućnosti danas nije mogao sa terena da vodi svoj novi tim, a nakon meča je poručio da vjeruje da u revanšu mogu da obezbijede plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Crnogorski šampion iako je poražen minimalnim rezultatom nije imao dobar nastup na evropskoj sceni i nijednu ozbiljnu šansu kojom bi ugrozio protivnika.

Milinković smatra da na svom terenu imaju šansu da izbore plasman u sljedeće kolo.

“Rezultat nam daje pravo da se nadamo i vjerujemo da pred našim navijačima možemo da izborimo plasman u sljedeće kolo. Sigurno da prvo poluvrijeme nije bilo onako kako smo željeli. I pored toga, na 0:0 smo imali dvije-tri jako dobre situacije, u kojima smo morali bolje da reagujemo i kaznimo greške protivnika, rekao je novi trener Budućnosti.

Jedini gol Budućnost je primila nakod individualne greške štopera Dakića a trener Budućnosti smatra da je to proces odrastanja.

“Primili smo gol iz individualne greške, ali ne želim da svaljujemo pritisak na našeg mladog štopera. I to je proces odrastanja. Boli nas, ali je njemu najteže. Svi smo tu da stanemo iza njega i da mu pomognemo. U drugom poluvremenu je bila nešto bolja igra, ali ne ono što mi želimo. Nadam se da ćemo sa dobrim rezultatom u revanšu, iz utakmice u utakmicu biti sve bolji”, rekao je nakon meča Milinković.

Revanš utakmica između Budućnosti i Struge igra se u utorak u 21:00h  u Podgorici.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dragan p
26.07.2023-22:38 22:38

kako da ne-vi bukvalno ne možete nikoga izbaciti osim ekipe iz san marina,,,to vidi svako normalan u crnoj gori.da si igdje imao angažman ne bi ni došao u budućnost,,,a sad tu nekome soliš pamet.