Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Milinković pred crnogorski derbi: Imamo kvalitet i iskustvo da se nosimo s pritiskom

Neuspjeh kraj Bistrice bi možda mogao i da presudi Milinkoviću, o čijoj budućnosti je sredinom sedmice diskutovao Nadzorni odbor kluba

Fudbaleri Budućnosti su u prva tri meča drugog dijela sezone osvojili samo bod.

Bilo je to u remiju protiv Dečića (2:2, nakon vođstva 2:0), onda su uslijedili porazi od Rudara 3:0 i Jezera 1:0.

Osjetilo se to i o stanju na tabeli, šampion je prepustio prvo mjesto Dečiću, a u nedjelju od 17.30 ga čeka derbi i gostovanje Sutjesci.

“Očekivanja su najveća moguća, pred nama je veoma značajna utakmica. Želimo da napravimo dobar rezultat, jer poslije tri prve utakmice nismo zadovoljni. Nije dobar momenat u kom se nalazimo, a ni Sutjeska nije protivnik protiv kojeg možete da se vadite. Ipak, motiva ne smije da fali, želimo tri boda”, rekao je trener Mladen Milinković.

Sutjeska je daleko od borbe za vrh.

“Sutjeska je promijenila trenera i nekoliko igrača, ali je zadržala kostur tima iz prošle godine. Kvalitet Nikšićana ne oslikava stanje na tabeli, zaslužuju više i sigurno da će to pokušati da urade protiv nas. Derbi je uvijek nešto novo, odlučivaće detalji i nadam se da će biti dobra utakmica i da ćemo mi biti uspješniji”, dodao je Milinković.

Neuspjeh kraj Bistrice bi možda mogao i da presudi Milinkoviću, o čijoj budućnosti je sredinom sedmice diskutovao Nadzorni odbor kluba.

“Treba nam reakcija, jer nam jednostavno svaki naredni neuspjeh otežava situaciju. Svjesni smo momenta u kojem se nalazimo, ali imamo kvalitet i iskustvo da se nosimo s pritiskom”, zaključio je Milinković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve