Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Milinković: Lijepo je što smo imali četiri mlada igrača u postavi

Petar Grbić i drugovi su savladali Jezero rezultatom 2:1, vezali su sedmu pobjedu i 13. utakmicu bez poraza (12 pobjeda, jedan remi) u prvenstvu, a čak 15. računajući (14 trijumfa, jedan neriješen rezultat) Kup takmičenje

Fudbaleri Budućnosti krupnim koracima gaze ka odbrani šampionske titule – ”plavi” su u nedjelju, na svom stadionu, upisali novi trijumf potpisavši 23 meč bez poraza pod Goricom u domaćim okvirima – 21 pobjeda, dva remija.

Milinković, Foto: FK Budućnost

Petar Grbić i drugovi su savladali Jezero rezultatom 2:1, vezali su sedmu pobjedu i 13. utakmicu bez poraza (12 pobjeda, jedan remi) u prvenstvu, a čak 15. računajući (14 trijumfa, jedan neriješen rezultat) Kup takmičenje.

– Iza nas je jako teška utakmica, a prije svega čestitke igračima na novom trijumfu. I naravno, čestitke Jezeru na dobroj igri i na svemu prikazanom, rekao je šef stručnog štaba Budućnosti Mladen Milinković i dodao:

– Mogli smo u uvodnoj fazi prvog dijela da riješmo utakmicu kada smo bili bolji, ali poslije je Jezero moglo da uzme bod i ne bi bilo nezasluženo. Imali smo sreće, lopta je pogađala prečku… Međutim, najbitnije je i kada nismo na nivou da se osvajaju bodovi.

Sada Budućnost ima 12 bodova više i utakmicu manje od prvog pratioca.

– Možda ovaj ubitačan ritam srijeda – nedjelje utiče malo na umor, ali najvažnije da smo pobijedili i ostali ubjedljivi lideri, poručio je Milinković, koji je utakmicu završio sa četiri bonus igrača pošto su uz Anta Babića i Bogdana Milića koji su startovali, šansu u nastavku dobili Lazar Mijović i Viktor Đukanović.

– Lijepo je što smo imali četiri mlada igrača u postavi, rezervisti su ostavili dobar utisak, sigurno im znače minuti na prvenstvenim utakmicama, podvukao je Milinković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve